Ellen van Emetry

Mijn verhaal

Een passie voor interieurarchitectuur kenmerkte mijn leven al op jonge leeftijd. Het lezen van een Zonnestraalboekje in mijn kindertijd zorgde al snel voor wilde dromen over mijn eigen projecten. Verschillende ‘plannen’ voor huizen belandden zorgvuldig in envelopjes voor later. Hippe interieurs ontmoetten kinderlijke creativiteit en jaren later stond ik met een masterdiploma Interieurarchitectuur op zak aan het Sint-Lucas Instituut te Brussel.

Wil je een interieur waar je tot rust komt,
dat functioneel is of met al eens een hoekje af?

Laten we samen,
stap voor stap,
jouw happy place creëren.

Mijn ervaring

Na mijn studies deed ik jarenlange ervaring op in de bouw- en interieursector waar ik werkte voor zowel particulieren als verschillende retailenseignes. Van het eerste overleg met de klant tot het leveren van een perfect eindresultaat en alles ertussenin, het geeft mij vleugels. Maar na enkele jaren wilde ik meer. Meer verantwoordelijkheid, meer spanning, meer actie en misschien meer voldoening. Ik besloot mijn eigen zaak op te starten zodat ik mijn passie dagelijks kan achternagaan!

Mijn verhaal

Een passie voor interieurarchitectuur kenmerkte mijn leven al op jonge leeftijd. Het lezen van een Zonnestraalboekje in mijn kindertijd zorgde al snel voor wilde dromen over mijn eigen projecten. Verschillende ‘plannen’ voor huizen belandden zorgvuldig in envelopjes voor later. Hippe interieurs ontmoetten kinderlijke creativiteit en jaren later stond ik met een masterdiploma Interieurarchitectuur op zak aan het Sint-Lucas Instituut te Brussel.

Mijn ervaring

Na mijn studies deed ik jarenlange ervaring op in de bouw- en interieursector waar ik werkte voor zowel particulieren als verschillende retailenseignes. Van het eerste overleg met de klant tot het leveren van een perfect eindresultaat en alles ertussenin, het geeft mij vleugels. Maar na enkele jaren wilde ik meer. Meer verantwoordelijkheid, meer spanning, meer actie en misschien meer voldoening. Ik besloot mijn eigen zaak op te starten zodat ik mijn passie dagelijks kan achternagaan!

Wil je een interieur waar je tot rust komt, dat functioneel is of met al eens een hoekje af?

Laten we samen,
stap voor stap,
jouw happy place creëren.